MN-Pingis » Verkkokauppa » Pingiskumit » XIOM Vega Europe

Kaikissa Vega kumeissa on mullistava musta Carbo välikumi, jossa on hiilikuitua! Vega kumeissa on jopa  puolitoistakertainen kulutuskestävyys (lifetime +). Hyper Elasto teknologian ansiosta pallon lentorata on kaarevampi (pallo putoaa nopeammin pöytään) ja pomppu on vastustajalle ilkeän matala. Tensor teknologiaa niin pinta- kuin välikumissakin! Vega-sarjan kumit ovat helpommin hallittavia kuin Omega IV-sarjan kumit ja sopivat tämän ansiosta erinomaisesti myös vähän vähemmän harjoitteleville pelaajille.

Europe on eurooppalaisille pelaajille kehitetty versio Vegasta. Kumissa on panostettu ennen kaikkea spinniominaisuuksiin ja kontrolliin. Sen lisäksi kumissa on myös riittävästi nopeutta terävään hyökkäyspeliin. Tässä kumissa on niin erinomainen kontrolli, että se soveltuu lähes kaikille yläkierrepelaajille. Kumissa on musta Carbo välikumi ja kestävä pintakumi (jopa puolitoistakertainen kulutuskestävyys). Lisäksi kumi on poikkeuksellisen edullinen.

Paksuudet: 1,8 / 2,0 mm
Kumin kovuus: medium
Nopeus 8½, kierre 9½, kontrolli 10-

Pingiskumin tilaajalle suosittelemme myös kuminpuhdistusnestettä ja kuminpuhdistustyynyä, jotka pitävät mailan hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Katso tarvikkeet.

SVH. 39,90
MN-Pingiksen hinta 33,90

 

Vaihtoehdot
Tee kaikki valinnat!
Määrä

Hinta: 33,90 €

Loading Päivittää