Huom! Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%.

Määräalennukset

*) Alennuksia tilauksista myönnämme seuraavasti:

Tilaukset yli 50,00  -5 %. Tilaukset yli 100,00  -10 %. Tilaukset yli 150,00  -15 %. Tilaukset yli 200,00  -20 %.

Alennus on laskukohtainen! Postituskuluja ei lasketa määräalennuksiin.


*) ei
koske Butterfly tuotteita, pt-tossuja eikä nettohintatuotteita (lasketaan kuitenkin tilauksen yhteissummaan, eli vaikuttaa muiden tuotteiden määräalennukseen). 

*) ei koske myöskään pöytiä, City- ja Externa ulkoverkkoja, peliaitauksia, pt-palloja (palloista omat määräalennukset), pt-robotteja, tarjoustuotteita. Nämä eivät siis kerrytä määräalennussummaa.

*) Ei koske myöskään kumeja (poikkeuksena yli 200,00 euron tilaus, josta yllä mainituin ehdoin kumeista 5 %:n lisäalennus), mutta ne kerryttävät kuitenkin muita määräalennuksia

**) Määräalennukset normaalihintaisista kumeista:

Normaalihintaisten kumien hinnat on jo valmiiksi alennettu n. 15 % valmistajien suositushinnoista. Kuudesta ja kymmenestä kumista vielä lisäalennus. Kuusi kumia  -5 %, kymmenen kumia  -10 %. Tarjouskumit lasketaan mukaan tilattavien kumien määrään, mutta alennus vain normaalihintaisista.

**) Huom! Butterfly kumit eivät kuulu alennuksen piiriin, mutta lasketaan tilattavien kumien määrään.

Muut alennukset

Pingispöytien oston yhteydessä voit tilata kaksi valmismailaa ja 12 palloa puoleen hintaan. Lisäoptiona kaksi lisämailaa -25%. Katso tarkemmin TILAUSINFO. Meillä on koko ajan myös laaja valikoima tarjoustuotteita, jotka löytyvät suoraan tuotesivuilta sekä tarjoukset sivulta.