MN-Pingis » Verkkokauppa » Pingiskumit » XIOM Vega Asia

Kaikissa Vega kumeissa on mullistava musta Carbo välikumi, jossa on hiilikuitua! Vega kumeissa on jopa  puolitoistakertainen kulutuskestävyys (lifetime +). Hyper Elasto teknologian ansiosta pallon lentorata on kaarevampi (pallo putoaa nopeammin pöytään) ja pomppu on vastustajalle ilkeän matala. Tensor teknologiaa niin pinta- kuin välikumissakin! Vega-sarjan kumit ovat helpommin hallittavia kuin Omega IV-sarjan kumit ja sopivat tämän ansiosta erinomaisesti myös vähän vähemmän harjoitteleville pelaajille.

Asia
on Vega perheen nopein kumi. Hyper Elasto teknologian ansiosta pallojn lentorata on kaarevampi ja pallo putoaa nopeammin pöytään. Carbo välikumi antaa tarvittavan energian. Nopeuden, kierteen ja kontrollin suhde on
erinomainen. Erityinen näppylöiden järjestys takaa loistavan katapulttiefektin. Kumi monipuoliseen hyökkäyspeliin. Kumissa jopa 1½ kertainen kulutuskestävyys.

Paksuudet: 1,8 / 2,0 / max
Kumin kovuus: 47.5 astetta, kova
Nopeus 9½, kierre 9½, kontrolli 9

Pingiskumin tilaajalle suosittelemme myös kuminpuhdistusnestettä ja kuminpuhdistustyynyä, jotka pitävät mailan hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Katso tarvikkeet.

SVH. 39,90
MN-Pingiksen hinta: 33,90

 

Vaihtoehdot
Tee kaikki valinnat!
Määrä

Hinta: 33,90 €

Loading Päivittää