MN-Pingis » Verkkokauppa » Pingiskumit » XIOM Omega IV Pro

Yksi MN-Pingiksen myyntihiteistä!

Kaikissa Omega IV kumeissa on mullistava musta Carbo välikumi, jossa on hiilikuitua! Omega IV kumeissa on lisäksi mullistavaa uusinta teknologiaa, jonka ansiosta kumien kulutuskestävyys on jopa  kaksinkertainen (life x 2). Hyper Elasto teknologian ansiosta pallon lentorata on kaarevampi (pallo putoaa nopeammin pöytään) ja pomppu on vastustajalle ilkeän matala. Viimeisintä Tensor teknologiaa niin pinta- kuin välikumissakin! Luonnollisesti niin kierre kuin kontrollikin on premiumluokkaa. Testaa ja ihastu! Omega IV kumit soveltuvat loistavasti myös agressiivisten puolustuspelaajien kämmenkumiksi!

Pro
on piirun verran pehmeämpi ja maltillisempi kumi kuin Asia. Erinomainen toimivuus lähellä pöytää ja keskietäisyydellä pöydästä. Nopeaan, agressiiviseen spinni- ja tappopeliin. Hyper Elasto teknologian ansiosta kaikissa Omega IV-sarjan kumeissa on "big window" ominaisuus, eli kaarevampi pallon lentorata, jonka ansiosta lyönnit eivät mene niin helposti pitkiksi ja tämä tuo peliin selkeästi lisää itseluottamusta. Life x 2, eli jopa kaksinkertainen kulutuskestävyys.

Paksuudet: 1,8 / 2,0 / max
Kumin kovuus: 47,5 astetta, kova
Nopeus 10-, kierre 10, kontrolli 9+

Pingiskumin tilaajalle suosittelemme myös kuminpuhdistusnestettä ja kuminpuhdistustyynyä, jotka pitävät mailan hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.

SVH. 46,90
MN-Pingiksen hinta 39,90

 

Vaihtoehdot
Tee kaikki valinnat!
Määrä

Hinta: 39,90 €

Loading Päivittää