MN-Pingis » Verkkokauppa » Pingiskumit » XIOM Omega IV Europe

Kaikissa Omega IV kumeissa on mullistava musta Carbo välikumi, jossa on hiilikuitua! Omega IV kumeissa on lisäksi mullistavaa uusinta teknologiaa, jonka ansiosta kumien kulutuskestävyys on jopa  kaksinkertainen (life x 2). Hyper Elasto teknologian ansiosta pallon lentorata on kaarevampi (pallo putoaa nopeammin pöytään) ja pomppu on vastustajalle ilkeän matala. Viimeisintä Tensor teknologiaa niin pinta- kuin välikumissakin! Luonnollisesti niin kierre kuin kontrollikin on premiumluokkaa. Testaa ja ihastu! Omega IV kumit soveltuvat loistavasti myös agressiivisten puolustuspelaajien kämmenkumiksi!

Europessa
on pehmeämpi välikumi, jonka ansiosta pallon lentorata on kaarevampi ja lyönnit hyvin kontrolloituja kiitos Hyper Elasto teknologian, mutta kuitenkin erittäin teräviä. Kaarevampi lentorata antaa enemmän anteeksi ja Europella pallo putoaakin yllättävän varmasti pöytään tukalammassakin tilanteessa. Soveltuu loistavasti monipuoliseen, niin agressiiviseen, kuin kontrolloituunkin hyökkäyspeliin. Life x 2, eli jopa kaksinkertainen kulutuskestävyys.

Paksuudet: 1,8 / 2,0 / max
Kumin kovuus: 44 astetta, medium+
Nopeus 9+, kierre 10, kontrolli 9½

Pingiskumin tilaajalle suosittelemme myös kuminpuhdistusnestettä ja kuminpuhdistustyynyä, jotka pitävät mailan hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Katso tarvikkeet.

SVH. 46,90
MN-Pingiksen hinta 39,90

 

Vaihtoehdot
Tee kaikki valinnat!
Määrä

Hinta: 39,90 €

Loading Päivittää