MN-Pingis » Verkkokauppa » Pingiskumit » XIOM Omega IV Elite

Kaikissa Omega IV kumeissa on mullistava musta Carbo välikumi, jossa on hiilikuitua! Omega IV kumeissa lisäksi mullistavaa uusinta teknologiaa, jonka ansiosta kumien kulutuskestävyys on jopa  kaksinkertainen (life x 2). Hyper Elasto teknologian ansiosta pallon lentorata on kaarevampi (pallo putoaa nopeammin pöytään) ja pomppu on vastustajalle ilkeän matala. Viimeisintä Tensor teknologiaa niin pinta- kuin välikumissakin! Luonnollisesti niin kierre kuin kontrollikin on premiumluokkaa. Testaa ja ihastu! Omega IV kumit soveltuvat loistavasti myös agressiivisten puolustuspelaajien kämmenkumiksi!

Elite
on Omega IV perheen pehmein ja kontrolloiduin kumi. Life x 2, eli jopa kaksinkertainen kulutuskestävyys sekä Hyper Elasto teknologia. Erinomainen kierre ja "klikki". Todellinen vaihtoehto spinnipelaajille, jotka haluavat enemmän kontrollia vauhdin kuitenkaan liikaa kärsimättä. Pehmeä musta Carbo välikumi.

Paksuudet: 1,8 / 2,0 / max
Kumin kovuus: 40 astetta, medium-

Nopeus 9, kierre 10+, kontrolli 10-

Pingiskumin tilaajalle suosittelemme myös kuminpuhdistusnestettä ja kuminpuhdistustyynyä, jotka pitävät mailan hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Katso tarvikkeet.

SVH. 46,90
MN-Pingiksen hinta 39,90

 

Vaihtoehdot
Tee kaikki valinnat!
Määrä

Vanha hinta: 39,90 €

Hinta: 35,00 €

Loading Päivittää