MN-Pingis » Verkkokauppa » Pingiskumit » XIOM Omega IV Asia

Kaikissa Omega IV kumeissa on mullistava musta Carbo välikumi, jossa on hiilikuitua! Omega IV kumeissa on lisäksi mullistavaa uusinta teknologiaa, jonka ansiosta kumien kulutuskestävyys on jopa  kaksinkertainen (life x 2). Hyper Elasto teknologian ansiosta pallon lentorata on kaarevampi (pallo putoaa nopeammin pöytään) ja pomppu on vastustajalle ilkeän matala. Viimeisintä Tensor teknologiaa niin pinta- kuin välikumissakin! Luonnollisesti niin kierre kuin kontrollikin on premiumluokkaa. Testaa ja ihastu! Omega IV kumit soveltuvat loistavasti myös agressiivisten puolustuspelaajien kämmenkumiksi!

Asia
on Omega sarjan kovin ja nopein kumi. Nopeudesta huolimatta pallossa on miellyttävän kaareva lentorata, joka minimoi virhelyöntejä (Hyper Elasto teknologia, Big Window). Erinomainen kumi lähellä ja keskietäisyydellä pöydästä. Toimii loistavasti agressiivisessa spinnipelissä ja spinni vastaan spinni pelissä! Life x 2, eli jopa kaksinkertainen kulutuskestävyys.

SVH 46,90
MN-Pingiksen hinta 39,90

Paksuudet:  max
Kumin kovuus: 48 astetta, kova
Nopeus 10, kierre 10, kontrolli 9

Pingiskumin tilaajalle suosittelemme myös kuminpuhdistusnestettä ja kuminpuhdistustyynyä, jotka pitävät mailan hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Katso kuminhoito tai tarvikkeet.

Vaihtoehdot
Tee kaikki valinnat!
Määrä

Hinta: 39,90 €

Loading Päivittää