MN-Pingis » Verkkokauppa » Pingiskumit » Sauer&Tröger Monkey uutuus - kevät 2023

Sauer&Trögerin uusin pitkänäppylä. Kumin näppylät ovat melko kaukana toisistaan ja päät ovat  leveitä ja karhennettuja. 0,6 mm versiossa on uudenlainen vaimennuskumi joka tekee kumista hitaan mutta ei kuitenkaan liian hidasta, kannattaa kokeilla etenkin jos on ennen pelannut OX paksuudella.

Paksuus: OX / 0,6 mm
Nopeus: 44
Kontrolli: 94
Kierre/häirintäefekti: 105
Pelistrategia: Deff+
Värit: musta, punainen, sininen

Kumi auttaa juuri niihin tilanteisiin missä ox kumi on heikoimmillaan…eli helpompi hyökätä ja saa vaihtelevampaa kierrettä alakierre tökkäsyissä.

Olen kokeillut aikaisemminkin ohuella sienellä näppylää mutta blokit vastustajan spinneihin on ollut hankalia hallita ja useimmiten leijailleet pitkiksi.

Tämä sieni todellakin vaimentaa vastustajan hyökkäyksen. Välillä tuntui jopa niin että mitä kovemman vedon vastustaja löi, sitä herkemmin blokki meni jopa verkkoon

Alakierteen kovuus blokkipalautuksessa ei ole niin suuri kuin esim ox Specktrellä, mutta sekin juuri sekoittaa vastustajan peliä sopivasti.

Kisatilanteessa huomasin, että vastustajat tekivät enemmän virheitä Monkeyn palautuksiin kuin yhdelläkään aikaisemmalla OX kumeilla.

 

Näppylävirtuoosi sepon ajatuksia uudesta näppylästä vaimennuskumilla.

 

 

 

 

 

Vaihtoehdot
Tee kaikki valinnat!
Määrä

Hinta: 39,90 €

Loading Päivittää