Pingispöytä sisäkäyttöön

Pöytälevyn paksuuden pitäisi olla vähintään 19 mm. Markkinoilta löytyy pingispöytiä joissa levypaksuus on vain jopa 12-14 mm. Nämä pöydät menettävät hyvinkin nopeasti ryhdikkyytensä ja pallon pomppu on huono. Tämän vuoksi me emme myy lainkaan alle 19 mm paksulla levyllä varustettuja sisäpöytiä! Kilpapöydissä levyvahvuus on vähintään 22 mm.

Pöytätennispöytä ulkokäyttöön

Paras pöytälevymateriaali koti- tai mökkikäyttöön on 6 mm paksu alumiini/muovikomposiitti . Tämä takaa hyvän pompun. Tarjolla on myös hartsilaminaatti- ja melamiinipintaisia pöytiä. Näissä pöytälevyn paksuuden pitäisi olla vähintään 5 mm, mieluummin 6 mm. Tämän vuoksi emme myy lainkaan 4 mm:n levyllä varustettuja pöytiä, koska näin ohuessa pöytälevyssä pallon pomppu on huonompi ja pöytälevy väsyy nopeammin.

Kalliimmissa ulkopöydissä, jotka on tarkoitettu julkisiin tiloihin, pöytälevyn materiaali voi olla mm. lasikuituvahvistettua polyesteriä tai akryyli/betonisekoitetta. Nämä pöydät on suunniteltu kiinteään asennukseen. Ne ovat erittäin laadukkaita, mutta myös arvokkaampia.