MN-Pingis » Verkkokauppa » Pöytätennisrobotit » Butterfly Amicus Advance

Uutuus 10/13. Päivitys ominaisuuksiin 2/15

Erittäin korkealuokkainen robotti monipuoliseen harjoitteluun. Tällä mallilla saat ohjelmoitua monipuolisia harjoitteita sisältäen mm. syötön, eri kovuiset ja pituiset pallot vapaasti eri puolelle pöytää ja eri kierteillä, myös alakierteellä. Voit tallentaa muistiin 10 erilaista kuuden pallon pituista harjoitetta. Pallojen tiheys säädettävissä aina sataan palloon asti minuutissa. Random asennossa robotti päättää, mihin pallot milloinkin tulevat. Sample säätimellä tarkistat kunkin pallon erikseen, että se tulee halutunlaisena oikeaan paikkaan. Robotti on nopea ottaa käyttöön ja helppo kuljettaa mukana robotin mukana tulevassa laukussa. Painoa robotilla on vain 6 kiloa. Myös käyttö on selkeää. Kolmen lähetinrullan ansiosta kierteet ovat monipuolisesti säädettävissä aina kierteettömästä oikeasti kireään jengaan. Myös pallon lentorata on säädettävissä. Lähetinyksikön saa säädettyä neljään eri korkeuteen. Kaikille Amicus roboteille myönnetään kahden vuoden takuu.

Huom! Kaikissa Amicus roboteissa on sama lähetinyksikkö. Erot tulevat ohjauspaneelin ominaisuuksista. Voit milloin vain päivittää mallia monipuolisemmaksi kaukosäädintä vaihtamalla! Toimitukseen sisältyy pallojen keräysverkko ja laukku.

Uutta: ohjauspaneeliin on lisätty uusia ominaisuuksia. Nyt voit tallettaa 22 eri harjoitetta muistiin. Näiden joukossa on jo 10 valmiiksi tehtyä harjoitetta muistissa, jotka ovat tunnetun pöytätennisvalmentajan Richard Prausen käsialaa. Myös "hiljainen tila" on nyt käytössä, eli kun palloa per minuutti on säädetty nollaan, laite on lähes äänetön.

Mikäli haluat päivittää nykyisen ohjauspaneelin uuteen, parannettuun malliin, niin hinta on 150,00 + toimituskulut (asiakas lähettää itse ohjainyksikön Butterflylle päivitystä varten). Päivitys advance mallista professional malliin kustantaa 590,00 + toimituskulut (asiakas lähettää itse advance ohjainyksikön Butterflylle ja saa tilalle professional ohjainyksikön).

Katso tästä Butterfly Amicus esittelyvideo: http://www.youtube.com/watch?v=Zcu-A7uUhLg

Määrä

Hinta: 1.299,00 €

Loading Päivittää